TOP-kevättapahtuma 25.4.2018

26.3.2018

Sosiaalinen suotavuus, manipulointi ja hankalat työyhteisötilanteet - Kuka vie ja kuka vikisee?

TOP ry (Työ- ja organisaatiopsykologit ry) järjestää kevättapahtuman keskiviikkona 25.4. klo 14-18 Helsingin MOWissa (Pieni Roobertinkatu 9). Tapahtuman teemana on Sosiaalinen suotavuus, manipulointi ja hankalat työyhteisötilanteet - Kuka vie ja kuka vikisee?

Klo 14-15    Taija Stoat - Manipulatiivinen käytös vai sosiaalinen suotavuus?
Taija Stoat alustaa kuinka tunnistaa eroja normaalin sosiaalisen suotavan käyttäytymisen ja manipulatiivisen käyttäytymisen välillä. Lisäksi hän avaa manipuloivan käytöksen tunnusmerkkejä vuorovaikutuksessa ja työyhteisötoiminnassa sekä haastaa osallistujia pohtimaan miten he kenties voisivat olla manipuloitavissa.

Klo 15-16       Karri-Pekka Kauppinen - Työyhteisön konflikteista eteenpäin
Mitä tehdä, kun HR ottaa yhteyttä ja kertoo punaisena käyvästä työyhteisöstä? Työpsykologi Karri-Pekka Kauppisen puheenvuoro yhdistää selvitystyötä, psykologista turvallisuuden luomista ja yhteistyön rakentamista konfliktista eteenpäin työterveyden näkökulmasta.

Asiasanat: Konfiktin rakenne, niiden purku ja jatkoaskeleiden määrittely työyhteisössä teorian ja case-esimerkin kautta.

Klo 16-17       Melisa Stevanovic - Valta, vuorovaikutus ja yhteinen päätöksenteko
Melisa Stevanovic on sosiologian alan tutkija, joka tulee kertomaan tapahtumassamme keskustelunanalyysin voimasta työyhteisötutkimuksessa. Omassa tutkimuksessaan Melisa on käsitellyt nimenomaan vuorovaikutusta, valtaa ja yhteistä päätöksentekoa työyhteisöissä keskustelunanalyyttisesta näkökulmasta.

Klo 17-18       Pettero Niitamo - Projektiivisten testien uusi kukoistus big datasta ja tekoälystä.
Projektiivisten testien kliiniset tulkintajärjestelmät perustuvat tulkitsijan kykyyn käsitellä äärimmäisen monimutkaisia interaktioita. Massiivisiin aineistoihin nojaava tekoäly tekee mahdolliseksi validoida/falsifioida tällaisia ”intuitiivisia algoritmeja”. Ensimmäisen asteen tekoälyä jo kokeillaan Saksassa TAT-kertomusten reaaliaikaisina konetulkintoina.

Hinta ja ilmoittautuminen
Tapahtuman hinta on Psykologiliiton ja TOP ry:n jäsenille 75 €, opiskelijoille 30 € ja muille kiinnostuneille 100 €.


Ilmoittautuminen tapahtumaan 18.4 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.in/TOP_kevattapahtuma_2018