Työ- ja organisaatiopsykologit ry:n kevättapahtuma 16.4. "Vaikuta väkevämmin - kuinka vakuuttaa ja vaikuttaa työelämässä?"

19.3.2019

Työ- ja organisaatiopsykologit ry:n kevättapahtuma järjestetään ti 16.4. klo 16-19 Helsingissä Hotel Lilla Robertsissa.

Tapahtuman teemana on "Vaikuta väkevämmin - kuinka vakuuttaa ja vaikuttaa työelämässä?".

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/TOPkevattapahtuma_2019

Tuntuuko sinusta, että usein psykologit jäävät päätöksenteossa ja vaikuttamistyössä muiden jalkoihin? Miten ja missä päätöksiä organisaatiossasi tehdään - kulmahuoneessa vai ihan jossain muualla? Tule oppimaan psykologina työelämässä tarvittavia vaikuttamiskeinoja ja opi vaikuttamaan väkevämmin!

Tapahtuman ensimmäisen puheenvuoron saa kunnian pitää psykologi Henry Honkanen. Henry on toiminut organisaation ja henkilöstön kehittämiskonsultoinnin tehtävissä yli 20 vuoden ajan. Hän on perehtynyt vahvasti myös muun muassa vaikuttamis- ja neuvottelutaitoihin ja kirjoittanut kirjan Vaikuttamisen psykologia

Toiseksi puhujaksi saamme Antti Mustakallion. Antti on puhetaidon ja retoriikan kouluttaja, jonka tavoitteena on lisätä vakuuttavan ja vaikuttavan – ja myös viihdyttävän – puheen määrää maassamme. Antti on kirjoittanut aiheesta myös kirjan Vaikuttavan puhumisen taito.

Ohjelma:

16.00 Kahvitus ja alkusanat
16.15 Henry Honkanen
17.15 Antti Mustakallio
18.15 Keskusteluosuus ja verkostoitumista
19.00 Tilaisuus päättyy

Varaa jo nyt kalenteristasi 16.4. klo 16-19 tälle tapahtumalle ja tule verkostoitumaan kollegoihisi ja oppimaan mielenkiintoista asiaa vaikuttamisen psykologiasta.