Psykologimessujen etkot: psykologit organisaatioiden avainpelaajina

4.9.2019

Järjestämme Helsingissä yhdessä psykologiliiton kanssa päivää ennen psykologimessuja tapahtuman aiheesta Moderneja uratarinoita työ-ja organisaatiopsykologian pelikentältä

Psykologien osaamista voidaan hyödyntää paljon nykyistä laaja-alaisemmin työelämässä. On aika tuoda esiin tuoreimpia tapoja soveltaa psykologista osaamista työ- ja organisaatiopsykologian alalla. Miten psykologien osaaminen saadaan yrityksiä kiinnostavaan muotoon ja tuodaan esiin käyttäytymisen syvällisen ymmärryksen merkitys liiketoiminnalle? Tässä tapaamisessa haluamme kannustaa psykologeja tarttumaan tilaisuuksiin rohkeasti ja antaa esimerkkejä erilaisista uramahdollisuuksista.

TOP ry:n (Työ- ja organisaatiopsykologit ry:n) ja Psykologiliiton Työ- ja organisaatiopsykologien ammatillisen työryhmän syystapahtuma järjestetään ti 5.11. klo 15-18 Helsingissä MPS-Yhtiöt Oy:n tiloissa Meilahdessa, Paciuksenkatu 27.

Tapahtuman alustaa ja fasilitoi Greenstep Oy:n Senior HR Consultant Sirpa Ontronen. Sirpa on työ- ja organisaatiopsykologian moniottelija samoin kuin mielenkiintoisilla uratarinoilla tapahtumaa rikastavat OP-ryhmän henkilöstöjohtaja Hannakaisa Länsisalmi, Protem Oy:n Managing Partner Manne Tiensuu ja merkittävän konsultointibisneksen luonut Lilli Sundvik.

 

Ohjelma:

 

15.00             Kahvit ja alkusanat

15.30             Sirpa Ontronen & illan ykkösketju: Miten pelikentälle pääsee ja kuka pelissä pärjää?

                      Hannakaisa Länsisalmi

                      Manne Tiensuu

                      Lilli Sundvik

17.00             Yhteinen fasilitoitu keskusteluosuus: psykologin pelisilmä organisaatiokentällä

18.00             Tilaisuus päättyy

 

Tapahtuman hinta on Psykologiliiton ja TOP ry:n jäsenille 75 €, opiskelijoille 30 € ja muille kiinnostuneille 100 €.

 

Ilmoittaudu viimeistään 29.10.2019 tästä linkistä:

https://www.lyyti.fi/reg/TOPsyystapahtuma2019