Tapahtumat 2014

TOP-tapahtuma 2014

 

Kuinka tunnistaa manipuloiva käyttäytyminen työelämässä?

 

TOP-tapahtumassa henkilöstökonsultti ja kriminaalipsykologi Taija Stoat kuvaa manipulatiivista käyttäytymistä työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. Aihetta jatketaan paneelikeskustelussa, johon osallistuvat Taijan lisäksi työpsykologi Maaret Punto Mehiläisestä ja henkilöstöjohtaja Anu Takanen Fazer Food Servicestä.

 

Tilaisuudessa kuulet mm.

·       Kuinka tunnistaa manipulatiiviset piirteet vuorovaikutuksessa?

·       Organisaation ja työyhteisöjen manipuloinnista

·       Miten ja miksi manipulointi onnistuu?

·       Kuinka toimia manipuloivan henkilön kanssa?

 

 

Aika: 11.11. 2014 klo 8.30–11.30

Paikka: Annantalo, Annankatu 30, Helsinki

Järjestäjät: Työ- ja Organisaatiopsykologit ry (TOP ry) http://www.topsykologit.fi/  ja Suomen Psykologiliitto ry http://www.psyli.fi/

 

Ohjelma 11.11.2014

 

8.30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

09.00 Tilaisuuden avaus – Sirpa Ontronen, TOP ry

09.10 Manipulatiivinen käyttäytyminen työelämässä – kriminaalipsykologi Taija Stoat

10.40 Näkemyksiä ja kokemuksia manipulatiivisesta käyttäytymisestä – paneelikeskustelu Kriminaalipsykologi Taija Stoat, työterveyspsykologi Maaret Punto/Mehiläinen ja henkilöstöjohtaja Anu Takanen/Fazer Food Services

11.30 Tilaisuuden päätös – Sirpa Ontronen, TOP ry

 

 

Tervetuloa TOP ry:n jäseniltaan ja vuosikokoukseen 10.4.2014

Ajankohta: torstai 10.4.2014 klo 16.30
Paikka: Intersearchin toimisto, Pohjoinen Makasiinikatu 6, 00130 Helsinki 

Kuka haluaa kellokortit takaisin?

Työelämä on muuttunut viime vuosikymmeninä radikaalisi - niin myös työn tekemisen tavat! Luovaa tietoyötä on voinut tehdä missä ja milloin vain, koska tulosten mittaaminen on ollut ajan seuraamista ratkaisevampaa. Mutta mikä toimii lopulta parhaiten: rajaton luottamus vai kontrollointi? Vai voiko kellokortti jopa pikemminkin suojella työntekijöitä kuin toimia kontrollointin keinona? Kuinka aikaa voi ylipäätään hallita tietotyöläisen arjessa?

Järjestämme jäsenille luento- ja keskustelutilaisuuden työajan seurannan uusista tuulista. Suomen ekonomiliiton työmarkkina-asiamies Riikka Mykkänen tulee puhumaan teemasta klo 16.30 alkaen. Aihetta täydentää Case Martela. Henkilöstöjohtaja Sirpa Ontronen kertoo Martelan joustavasta työaikamallista. 

Ilmoittaudu 31.3.2014 mennessä osoitteeseen info@topsykologit.fi. Ilmoittautumisviestin yhteydessä voit myös esittää ennakkokysymyksiä luennoijalle.
Tilaisuus on maksuton.

TOP ry:n vuosikokous järjestetään jäsenillan jälkeen noin klo 18.30 alkaen. 

 

TOP ry:n jäsenilta ja syyskokous

Tunnistatko tietosuojan karikot?

Järjestimme jäsenille luento- ja keskustelutilaisuuden tietosuojan haastavimmista tilanteista ja niiden ratkaisuista työ- ja organisaatiopsykologian alalla. Ylitarkastaja Mia Murtomäki tietosuojavaltuutetun toimistosta puhui teemasta meille 6.11.2013.  Löydät illan aineistot Jäsen extran Arkistosta.

 

TOP ry:n syyskokous 6.11.2013

TOP ry:n syyskokous järjestettiin keskiviikkona 6.11.2013 jäsenillan jälkeen.